OM OSS

TALGØ TRADBO AS

Talgø Tradbo AS er et norsk tømrerfirma med flinke fagfolk, sentral godkjenning og over 30 års erfaring med rehabilitering og nybygg.

Vi tar på oss både store og små oppdrag innen:

- enebolig
- fritidsbolig
- forretningsbygg
- offentlige bygg


NYTT HUS ELLER FRITIDSBOLIG?


Hus


Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi skape ditt drømmehjem, fra planlegging til nøkkelferdig produkt. Vi er forhandler av Vestlandshus, og våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig, tradisjonell og moderne stil, slik at du kan finne en husmodell som passer for akkurat deg. Skulle du ønske et unikt og helt kundetilpasset hus, kan vi også tegne og prosjektere dette. 


Fritidsbolig


Hos oss finner du både moderne og tradisjonelle hytter. La vår lange erfaring komme deg til gode når du skal utforme ditt andre hjem – drømmehytta!


Kontakt oss for katalog og pristilbud.


LOKALE SAMARBEIDSPARTNERE

 

Tradbo jobber tett sammen med flere lokale håndtverksbedrifter. Her kan vi nevne Tingvoll Elektro, Gjemnes Rør og Byggmakker Bytås.


VÅRT KUNDELØFTE


Vi disponerer komplette servicebiler med moderne utstyr, slik at alle oppdrag kan løses så raskt og effektivt som mulig. Vi er opptatt av høy kvalitet, og bruker kun førsteklasses materialer og gode samarbeidspartnere. Slik kan du føle deg 100% trygg som kunde hos oss.


HVA KAN VI GJØRE FOR DEG?


For mer informasjon om våre tjenester, ta kontakt:
Epost: tradbo@talgo.no
Telefon 71 53 34 45

Kontakt oss for gratis befaring og pristilbud.
Følg oss på Facebook for nyheter og jobber vi utfører.